A New Keyboard

A New Keyboard

Typen op een tablet is niet altijd gemakkelijk. Zeker als je wat meer tekst hebt. Een keyboeard erbij dus. Na veel vergelijken en goed nadenken was ik er nog niet uit. Moest het een sleeve-met-keyboard worden? Of een losse? Oprolbaar, opvouwbaar of deelbaar? Uiteindelijk vond ik dit ding. Opvouwbaar, maar niet met een knik in het midden (zodat het ook werkt als je het keyboar op schoot hebt). Lekker compact, maar ooo wat een verschil met het typen op het scherm!

img_20170215_181000 het is echt een kleintje. En dan klap je ‘m open… Best chique als je zo mag werken… Het typt heel aardig. Fijne ‘klik’, snel en de toetsen zijn goed te vinden.

img_20170215_181026

 

 

 

Ziet er goed uit toch?

20170215_183920

Nu kan ik overal mailen en bloggen. \o/

 

 

 

Reageren is niet mogelijk.
Secured By miniOrange