Even voorstellen: de motor

Even voorstellen: de motor

Na een avondje uit stond ik vanmorgen onverwacht kwiek op. Het regende een beetje, maar verder was het zacht en het zag eruit alsof de zon ook nog wel eens wilde doorbreken. Op dat moment bedacht ik dat er nog niets was geschreven over de motor waarmee ik de JOGLE ga rijden. Die nalatigheid maak ik nu goed.

Voor wie het niet wist: mijn trouwe tweewieler is een BMW R1150 RT. We trekken al zo’n 40.000KM met elkaar op en we zijn het nog lang niet zat. Voor we naar de overkant gaan krijgt ‘ie nog nieuwe bandjes en achterremblokjes en dan zijn we er klaar voor. Van het mooie weer heb ik gebruik gemaakt om ‘m eens netjes te wassen en een paar fotootjes te maken.

 

 

Op de flitsfoto zie je de refectieaccenten goed 😛 Lekker opvallend als het donker is of slecht weer.

 

 

 

 

Zeg nou zelf – dit schreeuwt toch om een ritje?

 

Reageren is niet mogelijk.
Secured By miniOrange