Voorbereidingen 1

Voorbereidingen 1

Sinds een poosje schrijf ik regelmatig over mijn plan om een mooie, uitdagende motortocht door Engeland te maken. De voorbereidingen vorderen gestaag. Zo heb ik bijvoorbeeld voor mijn tanktas een hebbeding gemaakt om de camera’s bij de hand te houden.  

Dat scheelt enorm, als je niet helemaal moet afstappen, omlopen, tas uitpakken – en in omgekeerde volgorde terug voordat je weer doorrijdt. Mijn tablet en toetsenbord passen er dan nog onder.

Ook heb ik uitgeprobeerd of alles wel mee kan. Het doel is om alles in de zijkoffers te doen en de topkoffer vrij te houden voor noodgevallen (wie komt er niet met meer terug dan waarmee je vertrokken was?). Niet te vol en te zwaar.

Hmmm. NNNGGngng…. En ja hoor, met wat moeite past het. Mijn smoking moet ik thuislaten, evenals het ‘tenue-de-ville’; de nette schoenen passen niet meer in de zijkoffer en ik ben bang  dat mijn revers zullen kreuken :-0 Dus: motorpak en casuals dit keer.

Gelukkig draag ik een helm, dan ben ik niet zo herkenbaar 😉

Vandaag is ook de nieuwe voorband gearriveerd. De achterband is nog onderweg.  De afspraak voor een onderhoudsbeurt en bandenwissel is ook al gemaakt.

Nu nog de pleisterplaatsen compleet maken (maar dat kan onderweg ook nog), de achtergrondinformatie aanvullen, de routes naar de Garmin overzetten en ik hoop maar dat mijn nieuwe helm op tijd komt. No worries.
Tussendoor wil ik de website en de blogs nog van wat extra functionaliteit voorzien. En het liefste zo, dat er onderweg niet veel voor nodig is om een leuk en goed ogend berichtje te posten. Still, no worries.

 

Reageren is niet mogelijk.
Secured By miniOrange