Logis(ch)tiek

Logis(ch)tiek

De dagindeling was vandaag weer een goed staaltje regelwerk. De motor ging naar Motorini voor de nieuwe banden. En nog een paar dingetjes. Alles bij elkaar kwamen we tot het volgende lijstje:

1 pakketje naar Yerseke
2 motorbanden naar Motorini
1 motor naar Motorini
1 mevrouw naar het station
1 meneer naar Vlissingen
Alles en iedereen weer terug naar huis (behalve het pakketje)

Een logistieke uitdaging \o/ Hoe je zoiets aanpakt?
Met een hulpvoertuig, c.q. de auto!

Onze Zilveren Raket kreeg een payload van motorbanden en een pakketje. Marjolein reed ermee naar het station (op tweehonderd meter van Motorini) en toog met de trein vervolgens haars weegs.
Thuis vertrok ik op de motor en parkeerde die bij Motorini. Na een korte wandeling kon ik mij met de reservesleutel meester maken van de Raket en daaruit de motorbanden tevoorschijn toveren. De motor en de nieuwe sloffen vertrouwde ik toe aan de goede zorgen van Rini en Wil. De omruilactie werkte voortreffelijk – nu hoefde ik alleen nog het pakketje in Yerseke af te leveren.

En toen werken, sporten, terug naar huis, douchen, eten en terug naar het station. Daar de auto achterlaten. Lopen naar Motorini (wat een moooie motor staat daar voor de deur!), praatje maken, motor meenemen en KLAAR!

Straks komt Marjolein op het station aan en dan vindt ze de auto zoals ze hem heeft achtergelaten. Alsof er niets gebeurd is.

Eén gedachte over “Logis(ch)tiek

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
Secured By miniOrange