2 weeks and counting…

2 weeks and counting…

Het begint merkbaar warmer te worden. Tussen de JOGLE-voorbereidingen en toertochtjes door, rijd ik dagelijks naar mijn werk. Intussen ben ik niet meer de enige, het aantal motoren neemt snel toe naarmate het warmer wordt. En dan blijkt ook maar weer even dat er meer mensen met dezelfde goede smaak rondrijden (de achterste op de foto is de mijne 😉 ).

Sinds gisteren is mij dat eens te meer duidelijk geworden, toen ik lid werd van de BMW R-RT groep Nederland op Facebook. En dan blijkt dat je ook niet de enige bent die een groot avontuur aandurft: van Gouda naar Tokyo kan ook nog!

Ondertussen zijn de voorbereidingen voor de JOGLE zo’n beetje klaar. De routes zitten in de navigatie, de bagage is voorbereid, de uitrusting is compleet. Nog een beetje verder inlezen, zodat ik straks weet waar ik ben en mijn broek in ’t vet zetten…

Reageren is niet mogelijk.
Secured By miniOrange