de JOGLE: wat vooraf ging

de JOGLE: wat vooraf ging

Voor de kijkers die pas na de reclame hebben ingeschakeld geef ik een korte samenvatting van de gebeurtenissen die ons hier hebben gebracht. In het JOGLE menu aan de rechterkant navigeer je naar de volledige berichten tot nu toe.

JOGLE is de term voor de tocht van John O’Groats (Caithness, Schotland) naar Lands End (Cornwall, Engeland) – diagonaal over het mainland van het Verenigd Koninkrijk.

Het project begon met die korte missie: met de motor van John O’Groats naar Lands End. Als eerste stelde ik een boodschappenlijstje op. Omdat rond die tocht een aanloop en een uitloop noodzakelijk is, groeide het project direct tot dubbele omvang. Bovendien wil ik graag iets te vertellen hebben – onderweg en als ik terugkom. Daarom heb ik een thema gekozen: onderweg rijd ik zoveel mogelijk door de nationale parken en AONB’s.

Er was genoeg te regelen, zelfs zonder een al te strak reisschema op te zetten. De motor moest geprepareerd worden, uitrusting klaargemaakt, routes uitdokteren…

Onderweg wordt de website bijgehouden, dus mag de tablet ook mee. En de camera’s.

Inmiddels zijn de voorbereidingen bijna voltooid. Op 6 juni begint de tocht met een ritje naar IJmuiden en een boottocht al op de wijde Noordzee, de Noordzee, de Noordzee.

De komende weken zullen er nog regelmatig berichten worden bijgeplaatst. Blijf dus kijken! Als je hieronder een reactie plaast, kun je updates in je e-mail krijgen. Je kunt ook een RSS-feed instellen.

Tot gauw!

2 gedachten over “de JOGLE: wat vooraf ging

    1. In plaats van een live feed zal ik van tijd tot tijd een gemonteerd filmpje publiceren. Een compacte verzameling van interessante beelden die anders verloren zouden gaan in kilometers rijplezier (maar saai voor de toeschouwer).

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
Secured By miniOrange