D minus 1

D minus 1

De afgelopen dagen stonden nog even bol van de activiteiten. Gelukkig kon ik op mijn werk de lopende zaken goed afronden, doorplannen of overdragen. Dat gaf vrijdag wel een rustig gevoel, toen ik naar huis reed. ’s Avonds nog even routes en achtergronden checken. Zaterdag naar de kapper en Merel helpen met haar folders. Gisteren hebben we nog even gauw een bezoekje aan Oma in Gouda gebracht.

De zaterdagklussen kwamen zodoende op de maandagochtend terecht: de motor eens extra vertroetelen, broek in het vet zetten, jas schoonmaken… En toen ik toch met de motor bezig was, meteen maar even de auto aangepakt. Het kost wat energie, maar je hebt wel eer van je werk.

Het is vandaag D-1, 5 juni en alles is klaar. Gedeeltelijk al ingepakt, de laatste kleine dingetjes klaargelegd. Morgen nog één boodschapje en tanken. Dus nu begint het wachten. Gelukkig kan ik nog even mijn boek uitlezen – heel onderhoudend en uiterst toepasselijk gezien de aanstaande motortocht.

En daar staat ‘ie dan te wachten. Gewassen, gepoetst, koffers gepakt, tanktas erop, ready for the Great Run!

Morgenavond schrijf ik mijn eerste reisverslag, stay tuned!

3 gedachten over “D minus 1

  1. Middel tegen zeeziekte:
    afleiding of plat in je kooi en zorg voor voer voor de vissen.

  2. Voor morgen een hele goeie reis 🙂 geniet ervan en gezond en wel weer thuis 🙂 go for it 🙂

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
Secured By miniOrange