Wat een mooie dag!

Wat een mooie dag!

Vandaag (maandag)  was ik jarig. Nu ben ik al een poosje in denial, dus ik was vastbesloten om het niet te vieren. Dat is bijna gelukt. Er waren toch nog cadeaus (bedankt Marjolein, Merel en poezen 🙂 ) en een heleboel felicitaties van familie, vrienden, collega’s en kennissen. Wat een aangename verrassing! Bedankt iedereen voor de attentie en de lieve wensen.

Om de dag een extra feestelijk tintje te geven heb ik mezelf een nieuw motorjasje cadeau gedaan – mijn oude was niet meer waterdicht, helaas. Wat je ver haalt is lekker, dus ben ik naar Damen Leathers in Breda gereden. En op de terugweg kon ik ‘m meteen even uitproberen, kijk maar:

Tjonge zeg! De bedoeling was eigenlijk even de jas laten zien. Maar ja, als je eenmaal opstapt…

Eén gedachte over “Wat een mooie dag!

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
Secured By miniOrange